Thuis ProductenTandpastabuis

Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg

Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg

  • Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg
  • Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg
  • Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg
  • Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg
Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sanying
Certificering: ISO9001,BV,QS
Modelnummer: Tandpastabuis
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50.000 pc's
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Binnenzak en karton
Levertijd: 30-35 dagen
Betalingscondities: Onherroepelijke LC bij gezicht of TT vooraf
Levering vermogen: 350000pcs/day
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Diameter van: 25mm Lengte: 105.8mm
Dikte: 250 Materiaal: ABL250/12
Printen: Offset Printing Webkleur: Wit Web
Kleur: 4 kleuren Vernis: Glanzend
Deel: 1oz Schouder: Witte Schouder
Hoogste verbinding: Aluminium Hoogste Verbinding GLB: klein schroefdeksel
Hoog licht:

tandpasta verpakking

,

de buis van het tanddeeg

Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg
 
Het laminaat is een samengesteld materiaal dat het volledige buislichaam van gelamineerde buizen vormt. Het laminaat bestaat uit verscheidene PE lagen (normaal 3 -5 lagen) met een barrièrelaag binnen ingebed - tussen. Deze barrièrelaag kan van verschillende materialen, meestal van EVOH of aluminium worden gemaakt. Er zijn ook laminaten zonder barrièrelaag. Momenteel verwerkt Sanying laminaten in dikten tussen 220 µ en 425 µ.

 
★Common Barrière:
ABL
De Barrière Gelamineerde Buizen van de aluminiumfolie – die dit is het type van container het meest meestal voor tandpasta over de hele wereld wordt gebruikt. Zij combineren economie met hoogte - kwaliteitsdecoratie in een beschermende opvouwbare buis.
Het effect heeft unieke de barrièrelaminaten ontwikkeld van de aluminiumfolie dat een bandsterkte tot 3 keer hoger dan andere gelamineerde die buizen heeft rond de wereld op de markt worden gebracht. Deze speciale laminaten kunnen worden gebruikt om verpakkende buizen aan greep agressieve producten met inbegrip van linimentroom, etherische oliën, ontsmettingsmiddelen en kleefstoffen te maken. Onze opvouwbare buizen zijn ook beschikbaar met de technologie van de de schouderbarrière van het Effect en exclusieve Hoge Chemische Bestand, peelable de openingsverbinding van het stamperbewijsmateriaal.
Het effect heeft ook de ervaring van vele jaren leverend gelamineerde buizen voor verpakkingsvoedsel. Het bedrijf heeft technieken ontwikkeld om inhoud te beschermen tegen het bederven en houdbaarheid te maximaliseren.
PBL
Plastic Barrière Gelamineerde Buizen – de Plastic buizen van barrière gelamineerde (PBL) zijn grotendeels een kosmetische die buis, uitgebreid wordt gebruikt om tandpasta evenals persoonlijke verzorginglijnen en geneesmiddelen in te pakken. PBL-de buizen zijn ook ideaal voor voedsel. Zij echt zijn de buis van de toekomst aangezien zij goede blikken met functioneel barrièrevermogen combineren.
Het effect biedt standaardoppervlaktedruk aan en kijkt de premie opgesloten gedrukte opties om te overweldigen op de plank. De plastic structuur behoudt zijn goed kijkt zelfs daarna behandeling. Een laag van EVOH-barrièreplastiek beschermt de inhoud tegen zuurstof en verhindert ook oliën of vluchtige stoffen uit het pak te lekken. Het effect is een wereldleider in het ontwikkelen van deze technologie in het bijzonder voor verpakkingsvoedsel geweest.
★Printing Methode:
Compensatiedruk
De hoofddrukmethode is droge compensatie wat de druk van tot 8 kleuren met glans toelaten, semi-mat en mat eindig. Wij hebben onze inktvoorbereiding wat ons mogelijkheid geven om eender welke die kleur te ontmoeten door klant wordt vereist. Op gebied van grafische voorbereiding die wij met externe partners hebben gewerkt ontwerpen overeenkomstig klantenbehoeften te ontwikkelen.
De Druk van ▶ Silkscreen:
Sanying heeft alle vereiste eigentijdse kunstfaciliteiten voor het schermdruk aangezien het het meest verkozen vergeleken bij andere processen zoals kleurstofsublimatie of Inkjet-druk wegens zijn lage kosten en capaciteit is om op vele soorten oppervlakten te drukken. De het schermdruk, het zijdeonderzoek of de serigrafie zijn een druktechniek die tot een scherpkantig beeld gebruikend een stencil leidt. Een het schermdruk of serigraph is een gecreeerd beeld die deze techniek gebruiken. De het schermdruk heeft wegens de capaciteit de voorkeur om op diverse substraten als achtergrond te drukken.
Het hete Stempelen
Het hete Folie het Stempelen procédé is een thermische techniek plakkend die in de permanente adhesie van het stempelen folie aan de doeloppervlakte resulteert. Sanying heeft moderne faciliteiten voor dit hoogst sier en verfijnde proces, waardoor een metaalfolie wordt toegepast op het druksubstraat door een verwarmde die matrijs (ook als ‚Folie‘ of ‚Folie‘ blokkeren stempelen wordt bedoeld die). Het hete Folie Stempelen is een type van film dat wijd voor het creëren van een verfraaid blad wordt gebruikt, dat dan wordt toegepast op plastiek, hout, leer en document. De hete het stempelen folie is beschikbaar in een brede waaier van unieke afmetingen, kleuren en patronen.
 
★Tube Detail:

Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg 0
 

Product:35 mm
 
GLB-Type:Stand-Up GLB
Kegelglb
De Bovenkant van de bloempottik
Draad:S13
Pijp
Opening:3 / 4/5/7,4mm
Hoogste Verbinding:Al/PE 
Extra Informatie:Deze specificatie betreft ons standaardprogramma. Wij kunnen u veel andere mogelijkheden bieden die wij graag met u individueel zouden bespreken.

 
★Service:
Het ontwerp van uw verpakking is een aspect dat zorgvuldig als het zou moeten worden beschouwd speelt een belangrijke esthetische rol terwijl ook het beïnvloeden van functie en bruikbaarheid van uw producten. Het effect verleent de uitvoerige diensten in de vervaardiging van aluminium, plastic en gelamineerde buizen, met inbegrip van gespecialiseerde opvouwbare buizen en ecobuizen.

De klanten baseren zich op onze uitgebreide ervaring om alle details te begrijpen betrokken bij het kiezen van geschikte verpakkingsmaterialen en ontwerp voor een efficiënt resultaat te etiketteren. Met een ongelooflijke toekenning voor onze ontwerp en druk van voedsel, kosmetische en farmaceutische buizen, kan het sanying u gemakkelijk helpen creëren zoekt uw product dat professioneel is, slaand en gedenkwaardig.
 

★Welcome aan Sanying:

Φ16-Φ40mmabl Gelamineerde Buis met Compensatiedruk voor Tandzorg 1

Contactgegevens
San Ying Packaging(Jiang Su)CO.,LTD (Shanghai SanYing Packaging Material Co.,Ltd.)

Contactpersoon: flong

Tel.: +8613764171617

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Beste Producten
Andere Producten